Welkom bij Het Nieuws van Apeldoorn

Ons team staat van dinsdag tot en met zondag voor je klaar, en op zaterdag serveren wij ook een overheerlijke lunch. We houden van gezelligheid! Daarom organiseren wij regelmatig leuke avondjes: we nodigen een DJ uit, we draaien lekker ouderwets plaatjes, of wat dacht je van een avond smartlappen in Amsterdamse sferen? Compleet met pluche kleedjes, uitjes en foute lampenkappen. We doen het bij ’t Nieuws! Kom bij ons lang aan het Leienplein en laat je verrassen door échte gastvrijheid. Of het nu aan de bar is, in het restaurant, of op ons terras met unieke buitenbar!

Heb je een vraag over het organiseren van een borrel of feest?
Neem contact met ons op via mail of bel 055-522 05 66. We helpen je graag!

Wist je dat…

Het Nieuws ook zusjes heeft? de Firma aan de overkant voor je eigen feestje, Het Stadscafé verderop en Stadsstrand SOAP op het Zwitsalterrein. Klik op de links en neem een kijkje!

Heb je iets te vieren? Leuk!

Wij hebben heel veel leuke ideeën om jouw verjaardag, bedrijfsborrel of andere gelegenheid tot een onvergetelijk moment te maken. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, afgestemd op de grootte van je gezelschap. Wil je liever privé locatie tot je beschikking? Ook dat kan! Bij De Firma aan de overkant kun je je eigen feestje helemaal zelf regisseren. Uiteraard helpen we je een handje, dus wil je meer weten? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Geen zin om te koken? Geen paniek!

Dagelijks serveren wij een lekkere daghap die chef Zacharias vers voor je bereidt. Een bordje vol liefde dus. En dat voor maar 12,50! De gerechten zijn altijd afgestemd op het seizoen.

Wil je weten welke daghap vandaag op het menu staat? Volg ons op Facebook en je weet het!