Welkom bij Het Nieuws van Apeldoorn

Ons team staat van dinsdag tot en met zondag voor je klaar, en op zaterdag serveren wij ook een overheerlijke lunch. We houden van gezelligheid! Daarom organiseren wij regelmatig leuke avondjes: we nodigen een DJ uit, we draaien lekker ouderwets plaatjes, of wat dacht je van een avond smartlappen in Amsterdamse sferen? Compleet met pluche kleedjes, uitjes en foute lampenkappen. We doen het bij ’t Nieuws! Kom bij ons lang aan het Leienplein en laat je verrassen door échte gastvrijheid. Of het nu aan de bar is, in het restaurant, of op ons terras met unieke buitenbar!

Heb je een vraag over het organiseren van een borrel of feest?
Neem contact met ons op via mail of bel 055-522 05 66. We helpen je graag!

Wist je dat…

Het Nieuws ook zusjes heeft? Firma van Veldhuizen aan de overkant, Het Stadscafé verderop en Stadsstrand SOAP op het Zwitsalterrein. Klik op de links en neem een kijkje! 

HEB JE IETS TE VIEREN?

Wij hebben heel veel leuke ideeën om jouw verjaardag, bedrijfsborrel of andere gelegenheid tot een onvergetelijk moment te maken. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, afgestemd op de grootte van je gezelschap. Lekkere borrelhap erbij? Geen probleem! DJ achter de bar? Doen we!

daghappen

Dagelijks serveren wij een lekkere daghap die chef Zacharias vers voor je maakt. Een bordje vol liefde dus. En dat voor maar 9,95! Je kunt kiezen uit twee verschillende gerechten, altijd afgestemd op het seizoen. Wil je weten welke daghap vandaag op het menu staan? Volg ons op Facebook en je weet het!

afhalen en bezorgen

De populairste gerechten van het Nieuws gebundeld in ons afhaal-/bezorgmenu. Lekker in het weekend toch nog genieten van die fijne saté, het boerderijkippetje of die vega-pita met gegrilde groente. Het kan bij ’t Nieuws. Bestel tussen 14.00 en 19.00 uur. Bel ons op 055 522 05 66.